Humanitär Sökmotoroptimering

Vår två hemsidor vi skapat med ambition om att ranka dessa etta under ett eller sökord som man kan se som rop på hjälp från allmänheten kallar vi på Flighton Humanitär Sökmotoroptimering. Vi hoppas att fler ska ta rygg på detta arbetssätt då finns flera hundratusentals sökningar på Google som göra dagligen där träffbilden inte alltid den ultimata. Exempel på detta kan vara ”jag blir slagen hemma” jag blir mobbad i skolan” jag har blivit våldtagen” osv. Vi ensamma på Flighton har varken den tiden eller resurs att städa hela Internet och hoppas att vi får hjälp från andra SEO-Expeter som kan ta rygg på liknande initiativ. Det är vi grundare William Chand samt Viktor Grahn som tagit dessa två initiativ ”ta livet av sig initiativet samt ”pro-ana initiativet”

Flighton

Flighton AB

Vi kommer mellan jämna mellanrum blogga om vårt arbete samt våra tankar kring sökmotoroptimering, webbutveckling samt webbdesign.


Våra funderingar gällande sökmotoroptimering.

Google känner oss väl, då vårt sökbeteende på genomsyrar vår vilja, vår glädje, våra tankar, våra sorger/bekymmer/begär. Alla människor Googlar oavsett vad hur när och vad, vi matar Google från samtliga håll och kanter med värdefull data som kommer direkt från våra hjärtan. Det intressanta är hur Google kommer handskas med denna information. Samt hur används den idag?

Vi alla är nog överens om att det inte finns någon annan söktjänst som ger oss ett tydligare svar på våra sökfraser än vad Google ger oss. Vi anser att förklaringen till detta scenario ligger i den enorma mängd unika sökningar det görs via tjänsten idag. Även om det låter konspiratoriskt så tror vi att Google analyserar allt som sker på deras sökruta. Vi tror att de loggar all aktivitet som sker på deras ruta samt även vad som händer därefter. Vilka sidor går vi in på rimmat på våra sökningar? Hur länge är vi inne på de olika resultaten som dök upp? Denna analys/data ger Google en sådan information inget annat företag i dagsläget har. Google känner dig bättre än vad någon annan gör. Den träffar i princip alltid rätt när du vänder dig till han, hon, den, hen eller vad vi nu ska kalla denna fantastiska tjänst . Samtidigt som det är lite läskigt, så är det imponerande om vad de lyckats göra.

Detta är roten till vår passion för att ständigt öka vår förståelse samt kunskap för Google och dess algoritmer. Kontakta oss om du vill ranka ett på Google. Vi kan sökmotoroptimering.

 

Gör en kostnadsfri SEO-Analys av din sida här.

 

Dags att lyfta mot rank 1 i träfflistan

Planet avgår om minuter, ta på dig säkerhetsbältet och ring 08-612 19 19 för att aktivera FlightON.

Boarding-pass-Flighton Sökoptimering

Eller maila oss nedan för att boka en Flightonbiljett

Ditt namn/ Företag (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ditt meddelande

Start typing and press Enter to search